AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanozda bezelye görmek

Kahve falında kavanozda bezelye görmek

Kahve falında kavanozda bezelye görmek sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, dertlerin son bulacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine delalettir.

Kahve falında kavanozda bezelye gördüyseniz:

  • Canınızın sıkılması sizi çok fazla endişelendirmesin.

Kahve falında kavanozda bezelye görmek kişinin kazancının artacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil bezelye toplamak bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında bezelye bahçesi görmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, ortaklıkların bozulacağına işarettir.

Kahve falında haşlanmış bezelye görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bezelye satın almak iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bezelye ayıklamak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, isyan edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taze bezelye görmek toplum içindeki değerinin artacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bezelye almak iyi ve kolay geçim halinde olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir