AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanoz yıkamak

Kahve falında kavanoz yıkamak

Kahve falında kavanoz yıkamak her konuda şansın yaver gideceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, variyet sahibi olacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında kavanoz yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzmanlaşmanızı sağlayacak işlere katılımda bulunabilirsiniz.

Kahve falında kavanoz yıkamak hastalıklarının da şifasını bulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında kavanozda yılan görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine işaret eder.

Kahve falında kavanoz içinde yılan görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kavanoz içinde bebek görmek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına delalettir.

Kahve falında kavanoz kırıldığını görmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında cam kavanoz kırmak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, ileriye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı kavanoza koymak darlığa düşeceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavanozda turşu görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir