AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanozda turşu görmek

Kahve falında kavanozda turşu görmek

Kahve falında kavanozda turşu görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, hafif ve iyi hissedeceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kavanozda turşu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir.

Kahve falında turşu kavanozu görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine delalettir.

Kahve falında kavanozda turşu görmek yeni iş kapılarının açılacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kavanozda su görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında kavanoz içinde balık görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavanoz kırmak stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına işarettir.

Kahve falında kavanoz içinde böcek görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavanoz bal görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında reçel kavanozu görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir