AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanozda şeker görmek

Kahve falında kavanozda şeker görmek

Kahve falında kavanozda şeker görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, düşmanlarla beraber oturmaya, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine delalet eder.

Kahve falında kavanozda şeker gördüyseniz:

  • Size daha fazla hitap eden bir yöne doğru ilerliyorsunuz.

Kahve falında kavanozda şeker görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına inanılır.

Kahve falında şeker kavanozu görmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kavanozda zeytin görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine delalettir.

Kahve falında cam kavanozun kırıldığını görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavanozda bebek görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavanozda çiçek görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kavanoz kırılması görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam kavanoz almak kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir