AnaSayfa / Genel / Kahve falında katmer yaptığını görmek

Kahve falında katmer yaptığını görmek

Kahve falında katmer yaptığını görmek donatacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, maddi anlamda güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında katmer yaptığını gördüyseniz:

  • Sağlık şartlarına dikkat etseniz bile korunmaya fazla önem vermiyorsunuz.

Kahve falında katmer dağıtmak mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına yorulur.

Kahve falında katmer yaptığını görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında katmer yapmak üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında katmer ekmek görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında katmer görmek hayatının yolunda gideceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında katmer almak bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında katmer pişirmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına işaret eder.

Kahve falında yağlı katmer görmek kazancını artıracağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir