AnaSayfa / Genel / Kahve falında katmer almak

Kahve falında katmer almak

Kahve falında katmer almak sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, elinin de bollaşacağına, kendisine olan güveninin azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında katmer almak gördüyseniz:

  • Doğru sorular sormanız durumunda doğru cevaplara ulaşabilirsiniz.

Kahve falında katmer almak şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, yeni bir ortama gireceğine delalet eder.

Kahve falında katmer yaptığını görmek planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, problemlerinin çözüleceğine inanılır.

Kahve falında katmer pişirmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına yorulur.

Kahve falında katmer görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında katmer yapmak derdin ve sıkıntının biteceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine tabir olunur.

Kahve falında katmer ekmeği görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında katmer yediğini görmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında katmer dağıtmak son model arabaya sahip olacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir