AnaSayfa / Genel / Kahve falında katmer görmek

Kahve falında katmer görmek

Kahve falında katmer görmek hayatının adeta cennete döneceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında katmer gördüyseniz:

  • Kısa bir zaman içerisinde aldığınız kararları yürürlüğe koyabilecek veya amaçlarınızı gerçekleştirme fırsatı elde edeceksiniz.

Kahve falında katmer pişirmek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, saygınlığının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında katmer yediğini görmek hükmünün geçmeyeceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağlı katmer görmek hayattan yana keyif bulacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında katmer yaptığını görmek kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında katmer dağıtmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında katmer ekmek görmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına alamet etmektedir.

Kahve falında katmer görmek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına işarettir.

Kahve falında katmer almak hiçbir şey yapmak istemez olacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir