AnaSayfa / Genel / Kahve falında katmer yapmak

Kahve falında katmer yapmak

Kahve falında katmer yapmak refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, rütbe edineceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına inanılır.

Kahve falında katmer yapmak gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli alanlarında yenilenme enerjisi söz konusu olabilir.

Kahve falında katmer yapmak herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine alamet eder.

Kahve falında katmer yaptığını görmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, para sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında katmer görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında katmer almak görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında katmer pişirmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında katmer yediğini görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında katmer dağıtmak çok güzel bir projenin geçirileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında katmer ekmeği görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir