AnaSayfa / Genel / Kahve falında katmer ekmek görmek

Kahve falında katmer ekmek görmek

Kahve falında katmer ekmek görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, duygularını açığa vuracağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında katmer ekmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı ya da mücadele gerektiren, rekabetçi ortamlara dahil olmanız durumunda yeteneklerinizin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında katmer ekmeği görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında katmer ekmek görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına alamet eder.

Kahve falında katmer görmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine inanılır.

Kahve falında katmer yaptığını görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında katmer yediğini görmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, razı geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında katmer almak herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine delalet eder.

Kahve falında katmer dağıtmak yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında katmer yapmak güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir