AnaSayfa / Genel / Kahve falında katmer dağıtmak

Kahve falında katmer dağıtmak

Kahve falında katmer dağıtmak yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine rivayet eder.

Kahve falında katmer dağıtmak gördüyseniz:

  • Bazılarından kurtulma arzunuz artıyor.

Kahve falında katmer dağıtmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına inanılır.

Kahve falında katmer ekmek görmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına işarettir.

Kahve falında katmer görmek Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında katmer pişirmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında yağlı katmer görmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında katmer yediğini görmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında katmer yapmak dertlerinden kurtulacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında katmer ekmeği görmek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir