AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağlı katmer görmek

Kahve falında yağlı katmer görmek

Kahve falında yağlı katmer görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağlı katmer gördüyseniz:

  • İyiliğiniz karşılığında hatırı sayılır teklifler alabilir veya önemli değişikliklerin ilk adımını atabilirsiniz.

Kahve falında yağlı katmer görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında katmer ekmek görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında katmer yapmak büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına rivayet eder.

Kahve falında katmer yaptığını görmek ticaret ehli olacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında katmer görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında katmer almak ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, endişelerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında katmer yediğini görmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalet eder.

Kahve falında katmer pişirmek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir