AnaSayfa / Genel / Kahve falında katmer pişirmek

Kahve falında katmer pişirmek

Kahve falında katmer pişirmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına tabir olunur.

Kahve falında katmer pişirmek gördüyseniz:

  • Sorunların üstünü örtmeye çalışmamalı, bir daha yüzünü göstermeyecek şekilde ortadan kalkmasını sağlamalısınız.

Kahve falında katmer pişirmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, yönetici olacağına yorulur.

Kahve falında katmer almak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında katmer ekmeği görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine delalettir.

Kahve falında yağlı katmer görmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında katmer yediğini görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında katmer yapmak bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında katmer dağıtmak aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında katmer görmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir