AnaSayfa / Genel / Kahve falında katır sürüsü görmek

Kahve falında katır sürüsü görmek

Kahve falında katır sürüsü görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına delalettir.

Kahve falında katır sürüsü gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin doğrultusunda aktif atılımlarda bulunacaksınız.

Kahve falında katır sürüsü görmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında katıra bindiğini görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, bilgilerle donanacağına işarettir.

Kahve falında katır tırnağı görmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına işarettir.

Kahve falında siyah katır görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Kahve falında katır binmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında katır eti görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında at eşek katır görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine inanılır.

Kahve falında katırın ısırdığını görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir