AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah katır görmek

Kahve falında siyah katır görmek

Kahve falında siyah katır görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, yanlış işlere girileceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine delalettir.

Kahve falında siyah katır gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemek veya keşfetmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında siyah katır görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine yorulur.

Kahve falında katırın ısırdığını görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, huzursuzluk yaşanacağına inanılır.

Kahve falında at eşek katır görmek sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında at ve katır görmek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında katır eti yemek stresin ve üzüntülerin biteceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında katır sürüsü görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz katır görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine işarettir.

Kahve falında katıra binmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir