AnaSayfa / Genel / Kahve falında at eşek katır görmek

Kahve falında at eşek katır görmek

Kahve falında at eşek katır görmek fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, yolunda gideceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında at eşek katır gördüyseniz:

  • Bir taraftan uzaklaşmayı düşünürken bir taraftan da olayları nasıl tolere edebileceğinizi planlıyor olabilirsiniz.

Kahve falında at eşek katır görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşek ve katır görmek çok doğru bir yol tutulacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında at ve katır görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında siyah katır görmek çok resmi görevlerde bulunacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında katır sürüsü görmek çok iyi paralar kazanılacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında katırın ısırdığını görmek bereketin artacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında katıra bindiğini görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında katıra binmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir