AnaSayfa / Genel / Kahve falında katır binmek

Kahve falında katır binmek

Kahve falında katır binmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına işarettir.

Kahve falında katır binmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size rahatsızlık verebilirler ya da bazı fikirlerinize katılmıyor olabilirler.

Kahve falında katır binmek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında katıra binmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına alamet eder.

Kahve falında eşek ve katır görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalettir.

Kahve falında katır sürüsü görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı inanılır.

Kahve falında katır kovalamak konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında katır yavrusu görmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında katır eti görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah katır görmek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir