AnaSayfa / Genel / Kahve falında katır tırnağı görmek

Kahve falında katır tırnağı görmek

Kahve falında katır tırnağı görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, hastalıkların sona ereceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında katır tırnağı gördüyseniz:

  • Kendi planlarınızı gerçekleştirmek için yapacağınız teşebbüsler sonuçsuz kalabilir.

Kahve falında katır tırnağı görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında katırın ısırdığını görmek darlık içine düşeceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında katırdan düşmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında katır sürüsü görmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında katır eti yemek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, bunu şeref sayacağına alamet eder.

Kahve falında katır yavrusu görmek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, işlerinin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz katır görmek makamının ve ününün artacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at eşek katır görmek yanlış yollardan döneceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir