AnaSayfa / Genel / Kahve falında katıra bindiğini görmek

Kahve falında katıra bindiğini görmek

Kahve falında katıra bindiğini görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında katıra bindiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almamalı veya müsamaha göstermemelisiniz.

Kahve falında katıra bindiğini görmek başarılarının kalıcı olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında katır görmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında katır yavrusu görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında katır eti görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında katır binmek hayallerin yarıda kalacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz katır görmek aileden ayrı kalınacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında katırdan düşmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında katır sürüsü görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir