AnaSayfa / Genel / Kahve falında katırın ısırdığını görmek

Kahve falında katırın ısırdığını görmek

Kahve falında katırın ısırdığını görmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında katırın ısırdığını gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya düzenlemeleri gözden geçirme fırsatı doğabilir.

Kahve falında katırın ısırdığını görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında katıra binmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz katır görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında katıra bindiğini görmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında katır tırnağı görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine işaret eder.

Kahve falında at ve katır görmek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşek ve katır görmek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine inanılır.

Kahve falında katır eti görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir