AnaSayfa / Genel / Kahve falında katır eti görmek

Kahve falında katır eti görmek

Kahve falında katır eti görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında katır eti gördüyseniz:

  • başlatmanız mümkündür.

Kahve falında katır eti yemek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında katır eti görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına işaret eder.

Kahve falında katıra bindiğini görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine işarettir.

Kahve falında at ve katır görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında katır görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında katırın ısırdığını görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına delalettir.

Kahve falında katırdan düşmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına inanılır.

Kahve falında katır tırnağı görmek sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir