AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş olmadığını görmek

Kahve falında kaş olmadığını görmek

Kahve falında kaş olmadığını görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine rivayet eder.

Kahve falında kaş olmadığını gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi kandırarak belli konuları cazip hale getirmeye çalışıyor olabilirsiniz, değip değmediğini doğru hesaplamalısınız.

Kahve falında kaşının olmadığını görmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek kaşının olmadığını görmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Kahve falında bir kaşının olmadığını görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, kurulu düzenin yıkılacağına işarettir.

Kahve falında kaş olmadığını görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşının yarısının olmadığını görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kaşlarının olmadığını görmek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında kaşların olmadığını görmek namının yürüyeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında kaşın olmadığını görmek umutlarının söneceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir