AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşını makasla kesmek

Kahve falında kaşını makasla kesmek

Kahve falında kaşını makasla kesmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, sermayesinin çoğalacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kaşını makasla kesmek gördüyseniz:

  • Yer ya da ortam değişikliği kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kaşları makasla kesmek saygınlığının artacağına, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşını makasla kesmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşlarını makasla kesmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında makasla kaş kesmek yapılan işte ustalaşılacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında parayı makasla kesmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı makasla kesmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında makasla elbise kesmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını makasla kesmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir