AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşlarımın döküldüğünü görmek

Kahve falında kaşlarımın döküldüğünü görmek

Kahve falında kaşlarımın döküldüğünü görmek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, insanlarla arasının açılacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kaşlarımın döküldüğünü gördüyseniz:

  • Özgürlük arayışınız artıyor.

Kahve falında kendi kaşlarını görmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine delalettir.

Kahve falında kaş aldığını görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı kaş görmek zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına alamet eder.

Kahve falında kaşlarının yolunduğunu görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, imkânsızı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşı kesilmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin kaşını almak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında kaşları aldırmak de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, zor bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında kaşları uzamış görmek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir