AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş aldığını görmek

Kahve falında kaş aldığını görmek

Kahve falında kaş aldığını görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, başarılarının artacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, maddi olarak güç kazanacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına alamet eder.

Kahve falında kaş aldığını gördüyseniz:

  • Sizi iyi şeyler yapmanız için ikna etmeye çalışan kişi sayısı artabilir.

Kahve falında kaşını aldığını görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaş aldırmaya gitmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi kaşını aldığını görmek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına delalet eder.

Kahve falında kaş bıyık aldığını görmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının kaşını aldığını görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kaş aldığını görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kaşını aldığını görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kaşın dökülmesini görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir