AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin kaşını almak

Kahve falında bir erkeğin kaşını almak

Kahve falında bir erkeğin kaşını almak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, başına türlü belalar geleceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin kaşını almak gördüyseniz:

  • Herkesi içerisine alan akılcı ortak çözümler geliştirmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında erkekte ince kaş görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşı alınmış erkek görmek elinin darda kalmayacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin kaşını almak rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin kaşını almak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazançlı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında erkek kaşı almak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşlarını bitişik görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaş boyatmak ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kaşlarını incelmiş görmek büyük bir sorun oluşacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir