AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşı kesilmek

Kahve falında kaşı kesilmek

Kahve falında kaşı kesilmek yatırımların heba olacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalet eder.

Kahve falında kaşı kesilmek gördüyseniz:

  • Keşif denebilecek nitelikte fikirleriniz olabilir.

Kahve falında kaşlarının kesildiğini görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine inanılır.

Kahve falında kaşın kesildiğini görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, gönlündeki gibi sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaş kesildiğini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşın kesilmesini görmek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kaşının kesildiğini görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kaşı kesilmek öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine alamet eder.

Kahve falında kaş inceltmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına delalettir.

Kahve falında kaşının inceldiğini görmek hem yeni yerler göreceğine, işlerinde verimin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir