AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşları aldırmak

Kahve falında kaşları aldırmak

Kahve falında kaşları aldırmak maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, aile hayatında sevinileceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşları aldırmak gördüyseniz:

  • Belli konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini bekliyorsanız, daha gerçekçi olmalı, konuyu ilgilendiren şahısların karakterlerini unutmamalısınız.

Kahve falında kaşları aldırmak gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kaş ve bıyık aldırmak kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak yorulur.

Kahve falında kaş aldırmak inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına işarettir.

Kahve falında birinin kaş aldırdığını görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaş bıyık aldırmak iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında cımbızla kaş aldırmak isteklerine kulak vereceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuaförde kaş aldırmak özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında kaş aldırdığını görmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir