AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşları uzamış görmek

Kahve falında kaşları uzamış görmek

Kahve falında kaşları uzamış görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında kaşları uzamış gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki değişikliklere ayak uydurmanız gerekiyor.

Kahve falında kaş uzaması görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına işaret eder.

Kahve falında uzamış kaş görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kişinin evlatlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşların uzamasını görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaşları uzamış görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, ekmek bulamayacağına delalettir.

Kahve falında kısa saçın uzamasını görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak tırnağını uzamış görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzamış tırnak kesmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzamış saç görmek bazen fakirlik görüleceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir