AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı kaş görmek

Kahve falında sarı kaş görmek

Kahve falında sarı kaş görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, planlarının gerçekleşeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, önünün kapanacağına işaret eder.

Kahve falında sarı kaş gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı doğru kullanmanız durumunda, önemli ya da etkili kişilerle ilişkilerinizi ya da ilgi alanlarınızı geliştirebilirsiniz.

Kahve falında sarı kaş görmek ona kol kanat gereceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaş düzeltmek burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kaş bıyık aldığını görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kaşları olmamak işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşlarını inceltmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kaş almak sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşını koparmak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşları ince görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir