AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşları kesmek

Kahve falında kaşları kesmek

Kahve falında kaşları kesmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kaşları kesmek gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmeli, öfkelenmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında makasla kaş kesmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaşını makasla kesmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine delalet eder.

Kahve falında saç kaş kesmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında kaşları kesmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşları makasla kesmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşlarını makasla kesmek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşını kesmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kaş kesmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir