AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşını uzun görmek

Kahve falında kaşını uzun görmek

Kahve falında kaşını uzun görmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, işini kaybedeceğine, adının her yerde geçeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşını uzun gördüyseniz:

  • Caydırıcı olmak için oldukça fazla çaba göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında uzun kaş görmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına delalettir.

Kahve falında kaşını uzun görmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşının ortasını almak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşlarını alınmış görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, husumetlerin başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında cımbızla kaş almak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kaşlarının çoğaldığını görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında kaşları düzeltmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına işarettir.

Kahve falında kaşları olmamak işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, yakın akrabadan gelecek habere delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir