AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşının ortasını almak

Kahve falında kaşının ortasını almak

Kahve falında kaşının ortasını almak fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşının ortasını almak gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki etkileri nedeniyle insanlarla sürtüşmeye girme eğilimindesiniz.

Kahve falında kaşının ortasını almak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşın ortasını almak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına delalettir.

Kahve falında iki kaşın ortasını görmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında kaş ortasını almak işlerinizin bozulacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşlarının ortasını almak yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında suyun ortasında kalmak kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında ateşin ortasında kalmak eskisinden de iyi olacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında yangın ortasında kalmak amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir