AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun kaş görmek

Kahve falında uzun kaş görmek

Kahve falında uzun kaş görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine, kötü yönde hareket edeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun kaş gördüyseniz:

  • İnsanların hayatınıza karışmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında kaşını uzun görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun kaş görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalın kaş görmek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşları birleşmiş görmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında sırtını kaşıtmak sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaş taramak dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kaşa kalem görmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine işaret eder.

Kahve falında kaşının yarısının olmadığını görmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir