AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşları düzeltmek

Kahve falında kaşları düzeltmek

Kahve falında kaşları düzeltmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çok iyi işler ortaya konacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşları düzeltmek gördüyseniz:

  • Sizden beklenenleri yerine getirmek adına duygularınızı bastırmanız gerekebilir.

Kahve falında kaşları düzeltmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine inanılır.

Kahve falında kaş düzeltmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına delalettir.

Kahve falında yatak düzelttiğini görmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında tırnak düzeltmek para sıkıntısından kurtulacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeyi düzeltmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıyıkları düzeltmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yatak çarşafı düzeltmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında perde düzeltmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir