AnaSayfa / Genel / Kahve falında cımbızla kaş almak

Kahve falında cımbızla kaş almak

Kahve falında cımbızla kaş almak her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine yorulur.

Kahve falında cımbızla kaş almak gördüyseniz:

  • tabiki bunun için harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında kaşlarını cımbızla almak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında cımbızla kaş aldırmak çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında cımbızla kaş almak kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, kişinin her daim iyi anılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cımbızla kıl aldırmak hayırlı başlangıçlar yapacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cımbız satın almak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cımbızla kıl çekmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık cımbız görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cımbız aramak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir