AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşlarını alınmış görmek

Kahve falında kaşlarını alınmış görmek

Kahve falında kaşlarını alınmış görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, elinin döneceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşlarını alınmış gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin neler yaptığını dikkatlice izlemeli, zamanı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında kaşlarını alınmış görmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, zor günlerden geçeceğine delalettir.

Kahve falında kaşı alınmış görmek yalan söyleyeceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşı alınmış erkek görmek huzursuzluk yaşanacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşları alınmış görmek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına delalettir.

Kahve falında kaşını alınmış görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına yorulur.

Kahve falında kaş alınmasını görmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, saygınlığa alamet etmektedir.

Kahve falında kaş alınmış görmek sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alınmış kaş görmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir