AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşlarının çoğaldığını görmek

Kahve falında kaşlarının çoğaldığını görmek

Kahve falında kaşlarının çoğaldığını görmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, bir anda atılıma geçeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kaşlarının çoğaldığını gördüyseniz:

  • İşinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren bir konu yüksek potansiyel içeriyor olabilir.

Kahve falında kaşlarının çoğaldığını görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, söz sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında farelerin çoğaldığını görmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarının çoğaldığını görmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında böceklerin çoğaldığını görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın çoğaldığını görmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine delalet eder.

Kahve falında hamurun çoğaldığını görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına yorulur.

Kahve falında saçların çoğaldığını görmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su kaplumbağasının çoğaldığını görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir