AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşları olmamak

Kahve falında kaşları olmamak

Kahve falında kaşları olmamak büyük sorunlarla karşılaşacağına, moralin bozulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşları olmamak gördüyseniz:

  • Güvenli bir yuva sizin için çok önemli olacak.

Kahve falında kaşlarımın döküldüğünü görmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, yükseldikçe yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında kaş kalemi görmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında kaşlarını yolmak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının kaşını aldığını görmek bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında kaşının döküldüğünü görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşların beyazlamasını görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaş aldığını görmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşlarının ortasını almak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir