AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşın dökülmesini görmek

Kahve falında kaşın dökülmesini görmek

Kahve falında kaşın dökülmesini görmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşın dökülmesini gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun her konunuz sağlam temellere oturabilir.

Kahve falında kaş bıyık aldığını görmek dileklerinin gerçekleşeceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Kahve falında güzel kaş görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çok kaşınmak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine delalettir.

Kahve falında kaş alırken görmek borçlarının kalmayacağına, çok büyük hayır duaları alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin kaşını almak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında kaşın ortasını almak adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, yeni işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cımbızla kaş aldırmak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kaşını uzun görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir