AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş bıyık aldığını görmek

Kahve falında kaş bıyık aldığını görmek

Kahve falında kaş bıyık aldığını görmek moral ve sermaye kaybedeceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaş bıyık aldığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yanlışlarından çıkartılacak dersler olabilir.

Kahve falında kaş bıyık aldığını görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında kaş bıyık görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaş bıyık aldırmak sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine işarettir.

Kahve falında kaş ve bıyık aldırmak alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında kaş ve bıyık görmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, başa iş açacağına işarettir.

Kahve falında bıyık aldığını görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında kaş aldırmaya gitmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşını aldığını görmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir