AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin kaşını almak

Kahve falında erkeğin kaşını almak

Kahve falında erkeğin kaşını almak anne ve babanın kalbinin kırılacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sorunlarının azalacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin kaşını almak gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğiniz birisinden haber alabilirsiniz.

Kahve falında kaşı alınmış erkek görmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine yorulur.

Kahve falında erkeğin kaşını almak güzel işlere imza atacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin kaşını almak hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya rivayet eder.

Kahve falında erkekte ince kaş görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek kaşı almak sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaş traş etmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında makasla kaş kesmek dayanışma ve sevgi içinde olacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının kaşını aldığını görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir