AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kaşınmak

Kahve falında çok kaşınmak

Kahve falında çok kaşınmak fedakârlıklar yapacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, alim insanlardan sayılacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok kaşınmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi başlıklı konuları ilgilendiren şeylerde gereken desteğe sahipsiniz.

Kahve falında kaşları kesmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında kaşlarının alındığını görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşını boyadığını görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaş döküldüğünü görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşlarımın döküldüğünü görmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında erkekte ince kaş görmek garanti olacak bir yer edineceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kaşın olmadığını görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşlarını incelmiş görmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir