AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş alırken görmek

Kahve falında kaş alırken görmek

Kahve falında kaş alırken görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, kara kara düşüneceğine rivayet eder.

Kahve falında kaş alırken gördüyseniz:

  • Bir çok olumsuzluktan da kurtuluyorsunuz.

Kahve falında kaş alırken görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşı olmadığını görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında kaşını aldırdığını görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaş göz görmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında kaşlarını kalın görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kaşlarını aldırdığını görmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşları birleşmiş görmek elinin sıkışacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına alamet eder.

Kahve falında kaşlarının yolunduğunu görmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir