AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel kaş görmek

Kahve falında güzel kaş görmek

Kahve falında güzel kaş görmek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, ileride saygın bir kimse olacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine delalettir.

Kahve falında güzel kaş gördüyseniz:

  • Bazı konularda aşırı sinirli davranışlarınızın zararını görebilirsiniz.

Kahve falında güzel kaş görmek elindekileri de alıp götüreceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dökülmüş kaş görmek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşı kesmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına alamet eder.

Kahve falında az kaş görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına yorulur.

Kahve falında tek kaş olduğunu görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, sağlığına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında dağınık kaş görmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşın ortasını almak yorgun ve gergin günler geçireceğine, önünü göremez olacağına delalet eder.

Kahve falında kaşın kesilmesini görmek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir