AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşın ortasını almak

Kahve falında kaşın ortasını almak

Kahve falında kaşın ortasını almak her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, kendine çeki düzen vereceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, şansın önünün kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşın ortasını almak gördüyseniz:

  • Resmi kurum veya kuruluşlarla işlerinize zaman ayırabilir, hukuki veya değil değişik anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında kaşın ortasını almak yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında iki kaşın ortasını görmek hayırlı yollara gireceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına delalet eder.

Kahve falında kaşlarının ortasını almak çok doğru bir yol tutulacağına, rızkının çeşitleneceğine alamet eder.

Kahve falında kaş ortasını almak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşının ortasını almak sorumlu tutacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine işarettir.

Kahve falında yol ortasına pislemek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında odanın ortasına sıçmak hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yol ortasında oturmak böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir