AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşıkla çorba içmek

Kahve falında kaşıkla çorba içmek

Kahve falında kaşıkla çorba içmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, sevindirici haberler alınacağına, günlerini hastanede geçireceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşıkla çorba içmek gördüyseniz:

  • Bazı olaylar planları bozuyor gibi görünse de, amaçlarınızın daha kısa sürede gerçekleşmesinde rol oynayabilir.

Kahve falında kaşıkla çorba içmek takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında çorba kaşığı görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, ekmek kapılarının kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çorba kaşık görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşıkla ayran içmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında ekşi çorba içmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, ödeme güçlü çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kelle çorbası içmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında mısır çorbası içmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinçli çorba içmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir