AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorba kaşığı görmek

Kahve falında çorba kaşığı görmek

Kahve falında çorba kaşığı görmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hayatın fal sahibine güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çorba kaşığı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ise Mars nedeniyle bir hayli etkilenecek.

Kahve falında çorba kaşığı görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına delalettir.

Kahve falında kaşıkla çorba içmek ileride saygın bir kimse olacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çorba kaşık görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisine kaşık vermek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında çay kaşığı toplamak yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine inanılır.

Kahve falında kaşık takımı görmek bir ortaklık kurulacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kaşık tabak görmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kaşık satın almak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir