AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşıkla ayran içmek

Kahve falında kaşıkla ayran içmek

Kahve falında kaşıkla ayran içmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine işaret eder.

Kahve falında kaşıkla ayran içmek gördüyseniz:

  • Göz önünde olmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kaşıkla ayran içmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayran içmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında ekşimiş ayran içmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayran çorbası içmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, huzura kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bozulmuş ayran içmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında yayık ayranı içmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk ayran içmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına işarettir.

Kahve falında sarımsaklı ayran içmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir