AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşı kalın görmek

Kahve falında kaşı kalın görmek

Kahve falında kaşı kalın görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, atılıma geçeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında kaşı kalın gördüyseniz:

  • Kıskançlık, intikam veya öfke türünde duygular ön plana çıkabilir.

Kahve falında kaşlarının kalınlaştığını görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşların kalınlaştığını görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kendini kalın kaşlı görmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşı kalın görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına yorulur.

Kahve falında kaşlarını kalın görmek çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalın kaş görmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşının kalınlaştığını görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kaşlarının kalın olduğunu görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir