AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşlarını kalın görmek

Kahve falında kaşlarını kalın görmek

Kahve falında kaşlarını kalın görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaşlarını kalın gördüyseniz:

  • Çelişkili durumlar oluşabilir.

Kahve falında kaşlarını kalın görmek insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına delalettir.

Kahve falında kalın kaşlı olduğunu görmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşları kalın görmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına yorulur.

Kahve falında kalın kaşlı adam görmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşı kalın görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına yorulur.

Kahve falında kalın kaş görmek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşlarının kalın olduğunu görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşlarının kalınlaştığını görmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir